Reolink Nieuws

Reolink Cloud nu beschikbaar in Europa

Sinds begin mei is Reolink Cloud beschikbaar in Europa en dus ook in Nederland. Vanaf nu kunt u video historie opslaan in de Reolink Cloud.

 

ReolinkCloud

 

Er is een gratis basisplan verkrijgbaar met daarin 7 dagen Cloud Video historie, voor 1 camera, en 1 GB opslag. Daarnaast zijn er nog 2 maandplannen waar op dit moment een leuke korting van rond de 40% op gegeven wordt! 

 

Lees er alles over op Reolink.com

 

Beveiligingscamera's voor bouwterreinen

Voor de beveiliging van bouwterreinen heeft Reolink een aantal zeer geschikte camera's. Deze camera's kunnen een bouwproject heel goed in de gaten te houden, o.a. door het maken van Time Lapse video's. Je kunt de gemaakte beelden vervolgens ook heel goed gebruiken voor een presentatie!

 

Voorbeelden van geschikte camera's zijn de Reolink Argus 3 Pro en de RLC-811A.

 

Reolink Argus 3 Pro Reolink RLC-811A
Argus 3 Pro 811A
Wist u dat de Argus 3 Pro van Reolink uitstekend geschikt is voor het maken van time lapse video's op bouwterreinen? Deze 2K 4MP draadloze camera met spotlight kan een bouwterrein prima monitoren! Of neem bijvoorbeeld de RLC-811A, een 8MP PoE camera met 4K resolutie en 5x optische zoom. Én met ingebouwde time lapse videofunctie, spotlight en kleuren nachtzicht.
De Argus 3 Pro heeft een oplaadbare batterij maar kan ook aangesloten worden op een Reolink Solar Panel. U kunt de camera makkelijk op afstand bedienen en live beelden bekijken, overal en altijd.

Ook deze PoE camera kan prima gebruikt worden voor bouwterreinen, het maakt gebruik van slechts één netwerkkabel waar zowel stroom als data doorheen gaat, heel handig om in te zetten op locaties zonder stopcontacten.