Red levens door brandpreventie en tijdige signalering koolmonoxide

De brandpreventieproducten van WisuAlarm* bieden betrouwbare bescherming voor u en uw huis. De volgende producten zijn nu bij ons te bestellen:

  • Standalone en koppelbare rookmelders
  • Standalone en koppelbare CO melders
  • Luchtkwaliteit monitor (CO2)
  • En binnenkort beschikbaar: WisuAlarm gasalarmmelders, houd daarvoor onze website in de gaten

* WisuAlarm is een merk van Dahua Technology

 

Rookmelders

De WisuAlarm DHI-HY-SA20A (met vervangbare batterij) en WisuAlarm DHI-HY-SA30A (met ingebouwde batterij) zijn rookmelders met een uniek split-spectrum waardoor vals alarm wordt voorkomen. De rookmelders herkennen het verschil tussen rook, stof en damp. Hierdoor kunnen ze ook functioneren in de buurt van de keuken en in stoffige ruimtes.

 

Overige voordelen:

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk uitschakelen met willekeurige afstandsbediening

 

Koppelbaar

De WisuAlarm DHI-HY-SA30A-R8 heeft dezelfde kenmerken als de SA30A en is daarnaast nog draadloos koppelbaar. Koppel tot wel 24 melders en schakel alarm automatisch door.

 

CO melder

Detecteer koolmonoxide lekkage snel en accuraat met de WisuAlarm DHI-HY-GC20B koolmonoxidemelder. Geleverd met lithium batterij met lange standbytijd (laag batterijverbruik, 10 jaar batterijduur).

 

Koppelbaar

De WisuAlarm DHI-HY-GC20B-R8 heeft dezelfde kenmerken als de GC20B en is daarnaast draadloos koppelbaar. Koppel tot wel 24 melders en schakel alarm automatisch door (ook koppelbaar met de SA30A-R8 rookmelder).

 

Luchtkwaliteitsmeter

De 3-in-1 luchtkwaliteitsmeter WisuAlarm DHI-HY-M1 meet de kooldioxide (CO2), temperatuur en luchtvochtigheid. Makkelijk in elke woon-, werk- of studieruimte te plaatsen.