EUport distributeur Reolink

EUport is sinds 2020 distributeur van Reolink voor de Benelux (Nederland, België en Luxemburg). Reolink bestaat sinds 2009 en levert een zeer breed assortiment op het gebied van IP camera’s en beveiligingssystemen.

 

 

Naast het brede aanbod onderscheidt Reolink zich door de introductie van innovatieve producten en een continue productontwikkeling. In 2017 introduceerde Reolink haar eerste batterijcamera, in 2018 zag de eerste 4G beveiligingscamera het licht en begin 2020 werd de eerste slimme camera met persoons- en voertuigdetectie geïntroduceerd. Andere innovaties in deze jaren waren de full color nachtzicht technologie, 12 Megapixel beveiligingscamera's en de dual-lens camera (2021).

 

 

Productfamilie

De productfamilie van Reolink bestaat momenteel uit:

  • WiFi bedrade camera's
  • WiFi baterrijcamera's
  • PoE IP camera's
  • 4G batterijcamera's
  • Dual-Lens camera's
  • Camera beveiligingssets
  • Video deurbellen

 

 

EUport voert een compleet assortiment van Reolink producten. In het eigen warehouse liggen 100+ sku’s van Reolink waarmee wederverkopers in de hele Benelux voorzien worden. Naast de camera’s uit het beschreven productportfolio bestaat dit assortiment onder meer uit netwerkvideorecorders, zonnepanelen en accessoires zoals brackets (bevestigingsbeugels), netwerkkabels, antennes, power adapters en lasdozen.

 

Specials

Specials zijn onder andere de Reolink TrackMix series, Reolink Fisheye WiFi (binnenkort ook in PoE-variant) en Reolink CX410 ColorX (medio november verkrijgbaar). De Reolink deurbel, die beschikbaar is in zowel WiFi- als PoE-variant, behoort tot de groeiende lijst van populaire producten.

 

Reolink dealer worden

'Be prepared, be Reolink' luidt de slogan van Reolink. Wil je met je bedrijf voorbereid zijn en onderdeel worden van het succes dat Reolink heet? Neem dan contact op met ons of stuur ons je aanvraag om Reolink dealer te worden.