Upgrade uw gratis Foscam Cloud Service

Op 15 april 2020 wijzigt Foscam haar beleid omtrent de gratis Foscam Cloud Service. Lees alles over de veranderingen In deze nieuwsbrief.

Foscam Cloud Service is een platform voor IP-camerabeheer- en bediening. U kunt uw IP-camera's overal en altijd benaderen, bekijken en beheren, zodat u in verbinding blijft met alles wat belangrijk is. Foscam Cloud Service bestaat uit verschillende diensten, waaronder Cloud Storage (opslag in de cloud). Met Foscam Cloud Storage kunnen de IP-camera's video-opnames maken die zijn getriggerd door beweging of activiteit en kunnen ze gemakkelijk en veilig worden opgeslagen in de cloud.

Foscam Cloud Service biedt meerdere 'betaalde' abonnementen aan, maar er is ook een optie waarbij u de eerste 8 uur video historie gratis krijgt. Deze optie is 1 jaar geldig, vanaf het moment dat het geactiveerd wordt, en is voor gebruikers die ná 1 januari 2018 zijn geregistreerd en die niet eerder gebruik hebben gemaakt van de Cloud.

Op 15 april 2020 wordt deze optie gewijzigd in:
7 dagen gratis video historie met een geldigheid van 30 dagen voor gebruikers die niet eerder van Foscam Cloud Service gebruik hebben gemaakt.

U bent van deze wijziging op de hoogte gebracht via berichten in de Foscam app. Vanaf 15 april kunt u (via een nieuw bericht in de app) upgraden naar de gratis 7-dagen optie. Als u het bericht aanklikt komt u in onderstaande pagina terecht en kunt u uw wijziging doorvoeren. Na overstap naar de 7-dagen optie, kunt u niet meer terug naar de 8-uur optie.

U hoeft geen gebruik te maken van de nieuwe 7-dagen optie. U kunt ook gewoon gebruik blijven maken van de 8 uur gratis opslag tot het einde van de geldigheid.

Foscam Cloud Service is een extra service die Foscam biedt naast opslag op SD-kaart, videorecorder of pc.